About Me

My photo
hai...ni la sory aku,story aku nie bukan tiru mane2 drama k !! that real story aku... than story aku nie bkan lah publlickcity k !! klau ade ape2 anta la kt CHUP i k..erm klau singah blog i jangan lupe folow thanzz u all muahhxx

I made this widget at MyFlashFetish.com.

anniversary "dear"

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, 28 December 2011

my besday i will 'cry' ♥ ♥



                 nie pic time kecik2 ckunk da bsar errm..ari ni besday aku tpi aku sedy dri semlm g aku terase :'(
                               

Saturday, 17 December 2011

i from peneng to alor star,along the way i will cry...because i did not want leave u' DEAR'


   




              SeDiH NYe...


errrmm :'(..
   tdi mse nk balik dari peneng aku mang sedih giler la...
   aku x sngop nk bercakap ngn tersayang aku...
   sebub smlm aku da ckp nk g date ngn dye sebelom aku balik alor star..
   than dye ckp pon ok j la..pas 2 dye ckp nk kua awal kit la dlm kul 10 pgi..
   pas 2 aku nk tdo la mlm 2,aku tdo wal bub esok aku nk balik..
   than aku tpon dye aku ckp nk tdo,k dye ckp xpe la g la tdo bub sok nk bgon awal
   aku pon tdo la...tpi sblom tdo 2 aku adela pasn soh dye tdo awal klau da abis kje
   dye pon k j...  pas 2 xpe la...esok nye,pagi aku pon kjot la kul 10
   pas aku col2 punye col tbe2 mak dye angkat than MAK dye ckp 'fairuz baru balik'..
   ya allah time aku rse sedih nye...pda hal aku da psan soh tdo awl,k fine x pe dye tdo lwat..
pas 2 aku col g skali bulat lak angkat dlm kul 10.30 mcm 2 la..
aku tnye dye 'bie baru balik ke pagi ni'? dye ckp x la...
k fine aku saba g...xpe yhan tngu nye tugu pnat aku tpon dari kul 10,smpai kul 1 kami grak dari umah
aku kua umah pon ngn xde mood...pas naik la moto...dye ajak aku g mkn
aku ngn xde mood sediy sume ade ni..aku ckp xnk...pas 2 aku tnye dye g x 'date' ni
de ckp x ley...dye xkp dye ade kje dye x dpt bersame ngn aku....
kt atas moto aku menengis smpai la kt bterwood...smpai bterwood aku nangis mcm org giler..
thab dye soh aku bhnti nngis aku mang x ley ckp pe aku nngis j...
smpai la dye bawak aku g TAMAN kt BAGAN...da smpai pon aku nngis g...mang aku sedy giler
dye wat aku mcm nih...than pas kami sembang2 dye pujok aku dye say 'mntak maaf '
than aku tros nngis teresak2...aku nngis bub aku terlalu syg kn dye...aku mang xley idop xde dye..
aku x ksah klau aku jauh ngn dye yg pting dye amek brat kt aku ni x dye sehari 1 kali j dye col aku
than j nk kne col dye...pda hal dye kt peneng..
ntah la aku pon x pham la...aku da penat la mcm nih...dye ske ckp yg dye lelaki x gune la pe la..
pas dye soh aku tingal dye....npe dye ckp mcm 2..npe dye x ckp yg dye nk tingakl aku..
aku ckp kt dye tolong jngn wat aku menengis bub ko...
kau rse aku ni mnyusah kn ko baik ko tngal aku...
knpe la aku jdi mcm nih...'B,BBY RINDU B SANGAT2 BBY NK HUBUNGAN KTE MCM DULU
BBY X SANGOP MC NIH'!!!!MISS U DEAR....MUHAMMAD FAIRUZ B SUKIMAN

Friday, 9 December 2011

why???nie yang aku SEDY..??


aku memang susah nak lelapkan mata, susah nak tidur nyenyak,
aku pun tak taw kenapa, macam macam yang dah jadi,
salah ker kalau aku rasa macam ni?
aku tak paksa bende ni datang, dia yang datang tiba tiba.
aku penat nak fikir ape yang akan terjadi lepas ni, 
memang aku saket tapi suma tu aku boleh hadapi sebab aku tahu, 
TUHAN tu maha mengetahui, maha ADIL.
DIA yang tahu apa yang aku rasa, saket & susah hati aku macam mana,
aku selalu berdoa bila aku tengah saket or susah hati,
 itu je yang boleh buat aku TENANG & SABAR.
biarla orang DIA bagi aku saket hati banyak mana pon, aku boleh terima
sebab DIA selalu dengan aku, 
aku masih mampu bertahan selagi 'rasa' tu tak pernah hilang . 

Thursday, 8 December 2011

sEbALiK aKu hApPy aKu mEnAnGiS??

              mule2 knal aku la dunia dan akhirat....tapi skrang????mcm2 yg kau jnji untok aku...
tapi ape yg aku lalui skarang hanya tiap kali menangis...kau sangup buat aku menangis sbub kau...
kau x paham perasaan aku...yg kau tau ckp aku buat trok...aku xpaham ape sbnar nye yg kau nk aku buat lgi untok kau...???1 bukti aku bgi kt ko yg aku sayang kau sangat2 lbih dari sgale2nye...
ape lgi yg kau nk aku korban kn lgi untok kau???ade x kau tnye knape aku jdi mcm ni????ye aku tau aku pnah curang ngn ko...tapi sumpah aku xde prasaan ngn mane2 jantan pon...aku wat sume kenape???ade kau tau????yg kau buat xde sebab aku ade wat salah pe ngn ko???smpai sume nye ko nk sorok kt aku...
aku ni da cukup sabar...start kau blaja lgi la....LANGSONG XDE MSE NGN AKU MSJ PON X COL PON X...alasan kau????kau sebok...aku cube pertikai kan...pas 2 ko ckp mtk maaf bub kau xde mse untok aku...klau kau rse kau x perlu aku kau lepas kn aku...jangan buat aku mcm ni!!!!kau cuti sem????ade adee mse untok kawn 2 kau ade la...mse untok aku lansong xde....kenapa ni yg aku dapat ckunk dari kau???
aku da x sangop kau wat aku mcm ni!!!!aku memang trasa sangat ngn kau sbub aku sakit kt sini kau buat x tau...kot la kau nk kol ke msj ke...tnye sal aku...tidak!!!!...lansung x...pas 2 mara2 tingi sore ngn aku unkit sume yg aku wat hal....da la kau rse ckunk ni kau pon da busy...xde mase...KAU BUAT LA HAL KAU LUPE KN LAH AKU.....

Tuesday, 6 December 2011

fairuz & ain flash back

assalamualaikum...hai...welcome ni la ni my blog....simple j... k la firt story ain n fairuz j k...
now,nme pnoh ain (nur ain),umor ain 19 k,than asal ainkl la,tpi family ain da pindah peneng so ain kne la folow...k first school SEK ain darjah 1&2&3 kt PANDAN INDAH pas ain pindah lak duk langat, ain school SEK DUSUN TUA..than ain naik school SMK lak kt SMK BUKIT JALIL....ain penah terlibat ngn PLKN pas abis school la,tpi ckunk aku da smbong study kt KPTM AS..
STORY fairuz lak yg ain tau takat ain kenal ni la selame stahon lebih...k nme dye muhammad fairuz b sukiman..fairuz ni stay peneng umah kmi x jauh mne pon...dkt j...than umor fairuz ni 21.fairuz ni msih study kt POLI BEHRANG..
firt ain ley knal fairuz time 2 ain baru balik duk peneng blan 6..fairuz ade lpak kt umah...
pas 2 kami ade lpak2....sebulan pon berlalu...tbe kmi ade praan kmi pon
couple la....pas kite org couple first day ain couple fairuz da bawak g jalan2 kt peneng...
kite org lpak la kt tepi pantai kt padang kota...than dye nyanyi lgu kt ain lagu KOTAK HATI(HUJAN)..layan j ain dgar...than sampai ckunk la hubungan kami kekal..allhamdulillah..
                                   DOA KANLAH DUNIA DAN AKHIRAT KAMI KEKAL..
                                                                            AMIN....

tenkuie kawan2..

cekom....first aku nk ucap kn thanz kt kwan2 aku koz aja aku wat blog ni k...