About Me

My photo
hai...ni la sory aku,story aku nie bukan tiru mane2 drama k !! that real story aku... than story aku nie bkan lah publlickcity k !! klau ade ape2 anta la kt CHUP i k..erm klau singah blog i jangan lupe folow thanzz u all muahhxx

I made this widget at MyFlashFetish.com.

anniversary "dear"

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, 6 February 2012

happy i see u sayang ♥♥♥

huhu...happy la coz smlm see u sayang 
da sebulan lebih gak la x jumpe b...huhuhu...pe pon x puas jumpe u sayang..

Sunday, 8 January 2012

all people have their own problems




                                            SpEcIaL fOr U dAd i'M sAy sOrRy ♥♥
                                               

abah cek nak mntak maaf coz cek xley nak sambong blaja...bub masalah kewangan...abah ade duit pon xmmpu gak nak sara cek blaja..if ok cek amek keputusan nak bhti blaja...xpe la..mybe ijah kot yg ley blaja mcm abah nak but dye j ckunk yg blaja pandai than x lupe kat ima pon otak cekang gak ley blaja...abah maaf skali lagi dari cek bub cek bhnti blaja x bgi tau kat abah yg cek nak bhnti  than pas ni cek da x duk kat peneng cek duk kat kl ngn kakk xpe la cek blaja pon abah x amek brat..so cek bhnti ke pe abah bkan tau...i'm sorry abah cek bkan xnk bgi tau yg cek bhnti blaja or duk kl...2 j la jalan terbaik untuk cek biya la abah tau sendiri.g pon klau cek bhnti duk peneng xde pe pon kat umah 2 bek cek balik kl...cek klau ckp ngn abah msti abah x penah nak paham kehedak anak2..cek bnti blaja nak kne bya utang kolej,nak kne kje..klau ade duit lebih cek kirim kan la...abah t.kasih bli kan laptop untuk cek..tapi !!!!cek ing nak jual laptop bub cek nak baya yuran pengajian..tpi x tau g mcm ner tgok pda kdann la..abah jage la diri elok kat peneng tau nnti cek free time cek balik..cek nak mntak maaf..TERIMA KASIH ABAH..                                                    

you go on your life ♥♥♥



       hurmm.. :(


memeng some time bile aku ade ngn kau aku happy
sangat2...tpi some time gak kau ske sakit kan ati aku,
aku x penah nak despair ngn kau..aku still x penah nak pisah ngn kau...ALLAH cipta perempuan 
seorang yang lembut walau mcm mne keras hati skali 
pon hati perempuan 2 dye akn tetap ade kelemahan nye so sayang kau jgn tnye la knape aku ske mnagis bila aku ade masalah k !!tpi kau x penah paham??
knape lelaki ego?than susah nak phm perasaan pompuan?tah la aku pon x pham pe nak jadi antara
kau ngn aku nih?da la cukup la kau wat kat aku
macam2..i am tired your temperament sayang..
cukup la bulat oi...aku da penat da ngn idop aku 
mcm ni tolong la paham aku ??

Tuesday, 3 January 2012

mY sToRy,MiSs u BiE ♥ ♥ ♥


                                              nie la my DEAR sayang b sangat2..  ♥ ♥ 
B.... TANKUIE BESDAY BBY NGN APE B WAT TOK BBY,DOMO COMEL B TANKUIE GAK SAYANG B mmmuuuaahhxx ♥ ♥ ♥
b bby rindu kat b..pas nih bby da x duk peneng da bby stay KL,bby harap b x buat ape yg bby xsuke k !!
bby sanyang b sangat2,dlam idop bby,b j yg bby nmpak xde orang len yg wujud dlm idop bby..b paham 
kan knape bby kne stay KL??pas ni stay KLl bby jauh ngn b lagi aduh !! dugaan lagi..b blaja la takat mane 
yang b mmapu untok mase dpan..bby xley nk blaja sampai tahap len..bub masalah kewangan klau ade rezeki 
bby amek la khusus mne2 dlu 2 pon klau kewangan kembali pulih k..dugaan ape lagi ya allah nak bagi kat aku??
b kadang2 bby nak lari dari sume orang tapi bby x mampu kite lari dari masalah,so masalah lain akan timbul
bby takot la bby nak final folio nak kne lengkap kan aduh !!! pening la !! :( ...bby sedih sangat mse b anta bby
kat BUTTERWORTH tpi bby tahan j dalam bus bby bru nngis...memeng berat hati sangat time 2 bby saba j..
tpi b ntah la bby x tau la nak ckp pe b..b mcm ne ngn lepas nih?ape akan jadi lak pas nih?dugaan pe lagi yg kite
kne lalui b??bby hanya mampu minitis kan ari mate j :'( ..b,bby xsangop nk hadapi sume ni b HIDUP BBY DARI KECIK
X PENAH XADE MASALAH !! bby penat b !!!!!!! :'( ...knape jadi mcm ni idop aku??klau aku tau idop aku mcm ni 
AKU X IDOP KAT DUNIA NI PON X PE..knpe aku x mcm orang lain?? b pas ni tolong la jgn wat sakit hati bby 
bby da penat la mcm nih...mcm2 g masalah bby b,bby sayang b sangat2..b la bnyak bantu bby mase bby susah
tankuie b...SAMPAI MATI NUR AIN BT ROSTAN XKAN PENAH LUPE MUHAMMAD FAIRUZ B SUKIMAN !!
da xtau nk kua kan pe dlm kple otak ni nak update blog mybe takt nie dulu da la bye...assalamualaikum