About Me

My photo
hai...ni la sory aku,story aku nie bukan tiru mane2 drama k !! that real story aku... than story aku nie bkan lah publlickcity k !! klau ade ape2 anta la kt CHUP i k..erm klau singah blog i jangan lupe folow thanzz u all muahhxx

I made this widget at MyFlashFetish.com.

anniversary "dear"

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 3 January 2012

mY sToRy,MiSs u BiE ♥ ♥ ♥


                                              nie la my DEAR sayang b sangat2..  ♥ ♥ 
B.... TANKUIE BESDAY BBY NGN APE B WAT TOK BBY,DOMO COMEL B TANKUIE GAK SAYANG B mmmuuuaahhxx ♥ ♥ ♥
b bby rindu kat b..pas nih bby da x duk peneng da bby stay KL,bby harap b x buat ape yg bby xsuke k !!
bby sanyang b sangat2,dlam idop bby,b j yg bby nmpak xde orang len yg wujud dlm idop bby..b paham 
kan knape bby kne stay KL??pas ni stay KLl bby jauh ngn b lagi aduh !! dugaan lagi..b blaja la takat mane 
yang b mmapu untok mase dpan..bby xley nk blaja sampai tahap len..bub masalah kewangan klau ade rezeki 
bby amek la khusus mne2 dlu 2 pon klau kewangan kembali pulih k..dugaan ape lagi ya allah nak bagi kat aku??
b kadang2 bby nak lari dari sume orang tapi bby x mampu kite lari dari masalah,so masalah lain akan timbul
bby takot la bby nak final folio nak kne lengkap kan aduh !!! pening la !! :( ...bby sedih sangat mse b anta bby
kat BUTTERWORTH tpi bby tahan j dalam bus bby bru nngis...memeng berat hati sangat time 2 bby saba j..
tpi b ntah la bby x tau la nak ckp pe b..b mcm ne ngn lepas nih?ape akan jadi lak pas nih?dugaan pe lagi yg kite
kne lalui b??bby hanya mampu minitis kan ari mate j :'( ..b,bby xsangop nk hadapi sume ni b HIDUP BBY DARI KECIK
X PENAH XADE MASALAH !! bby penat b !!!!!!! :'( ...knape jadi mcm ni idop aku??klau aku tau idop aku mcm ni 
AKU X IDOP KAT DUNIA NI PON X PE..knpe aku x mcm orang lain?? b pas ni tolong la jgn wat sakit hati bby 
bby da penat la mcm nih...mcm2 g masalah bby b,bby sayang b sangat2..b la bnyak bantu bby mase bby susah
tankuie b...SAMPAI MATI NUR AIN BT ROSTAN XKAN PENAH LUPE MUHAMMAD FAIRUZ B SUKIMAN !!
da xtau nk kua kan pe dlm kple otak ni nak update blog mybe takt nie dulu da la bye...assalamualaikum

No comments:

Post a Comment