About Me

My photo
hai...ni la sory aku,story aku nie bukan tiru mane2 drama k !! that real story aku... than story aku nie bkan lah publlickcity k !! klau ade ape2 anta la kt CHUP i k..erm klau singah blog i jangan lupe folow thanzz u all muahhxx

I made this widget at MyFlashFetish.com.

anniversary "dear"

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, 8 January 2012

all people have their own problems




                                            SpEcIaL fOr U dAd i'M sAy sOrRy ♥♥
                                               

abah cek nak mntak maaf coz cek xley nak sambong blaja...bub masalah kewangan...abah ade duit pon xmmpu gak nak sara cek blaja..if ok cek amek keputusan nak bhti blaja...xpe la..mybe ijah kot yg ley blaja mcm abah nak but dye j ckunk yg blaja pandai than x lupe kat ima pon otak cekang gak ley blaja...abah maaf skali lagi dari cek bub cek bhnti blaja x bgi tau kat abah yg cek nak bhnti  than pas ni cek da x duk kat peneng cek duk kat kl ngn kakk xpe la cek blaja pon abah x amek brat..so cek bhnti ke pe abah bkan tau...i'm sorry abah cek bkan xnk bgi tau yg cek bhnti blaja or duk kl...2 j la jalan terbaik untuk cek biya la abah tau sendiri.g pon klau cek bhnti duk peneng xde pe pon kat umah 2 bek cek balik kl...cek klau ckp ngn abah msti abah x penah nak paham kehedak anak2..cek bnti blaja nak kne bya utang kolej,nak kne kje..klau ade duit lebih cek kirim kan la...abah t.kasih bli kan laptop untuk cek..tapi !!!!cek ing nak jual laptop bub cek nak baya yuran pengajian..tpi x tau g mcm ner tgok pda kdann la..abah jage la diri elok kat peneng tau nnti cek free time cek balik..cek nak mntak maaf..TERIMA KASIH ABAH..                                                    

No comments:

Post a Comment