About Me

My photo
hai...ni la sory aku,story aku nie bukan tiru mane2 drama k !! that real story aku... than story aku nie bkan lah publlickcity k !! klau ade ape2 anta la kt CHUP i k..erm klau singah blog i jangan lupe folow thanzz u all muahhxx

I made this widget at MyFlashFetish.com.

anniversary "dear"

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, 17 December 2011

i from peneng to alor star,along the way i will cry...because i did not want leave u' DEAR'


   




              SeDiH NYe...


errrmm :'(..
   tdi mse nk balik dari peneng aku mang sedih giler la...
   aku x sngop nk bercakap ngn tersayang aku...
   sebub smlm aku da ckp nk g date ngn dye sebelom aku balik alor star..
   than dye ckp pon ok j la..pas 2 dye ckp nk kua awal kit la dlm kul 10 pgi..
   pas 2 aku nk tdo la mlm 2,aku tdo wal bub esok aku nk balik..
   than aku tpon dye aku ckp nk tdo,k dye ckp xpe la g la tdo bub sok nk bgon awal
   aku pon tdo la...tpi sblom tdo 2 aku adela pasn soh dye tdo awal klau da abis kje
   dye pon k j...  pas 2 xpe la...esok nye,pagi aku pon kjot la kul 10
   pas aku col2 punye col tbe2 mak dye angkat than MAK dye ckp 'fairuz baru balik'..
   ya allah time aku rse sedih nye...pda hal aku da psan soh tdo awl,k fine x pe dye tdo lwat..
pas 2 aku col g skali bulat lak angkat dlm kul 10.30 mcm 2 la..
aku tnye dye 'bie baru balik ke pagi ni'? dye ckp x la...
k fine aku saba g...xpe yhan tngu nye tugu pnat aku tpon dari kul 10,smpai kul 1 kami grak dari umah
aku kua umah pon ngn xde mood...pas naik la moto...dye ajak aku g mkn
aku ngn xde mood sediy sume ade ni..aku ckp xnk...pas 2 aku tnye dye g x 'date' ni
de ckp x ley...dye xkp dye ade kje dye x dpt bersame ngn aku....
kt atas moto aku menengis smpai la kt bterwood...smpai bterwood aku nangis mcm org giler..
thab dye soh aku bhnti nngis aku mang x ley ckp pe aku nngis j...
smpai la dye bawak aku g TAMAN kt BAGAN...da smpai pon aku nngis g...mang aku sedy giler
dye wat aku mcm nih...than pas kami sembang2 dye pujok aku dye say 'mntak maaf '
than aku tros nngis teresak2...aku nngis bub aku terlalu syg kn dye...aku mang xley idop xde dye..
aku x ksah klau aku jauh ngn dye yg pting dye amek brat kt aku ni x dye sehari 1 kali j dye col aku
than j nk kne col dye...pda hal dye kt peneng..
ntah la aku pon x pham la...aku da penat la mcm nih...dye ske ckp yg dye lelaki x gune la pe la..
pas dye soh aku tingal dye....npe dye ckp mcm 2..npe dye x ckp yg dye nk tingakl aku..
aku ckp kt dye tolong jngn wat aku menengis bub ko...
kau rse aku ni mnyusah kn ko baik ko tngal aku...
knpe la aku jdi mcm nih...'B,BBY RINDU B SANGAT2 BBY NK HUBUNGAN KTE MCM DULU
BBY X SANGOP MC NIH'!!!!MISS U DEAR....MUHAMMAD FAIRUZ B SUKIMAN

No comments:

Post a Comment