About Me

My photo
hai...ni la sory aku,story aku nie bukan tiru mane2 drama k !! that real story aku... than story aku nie bkan lah publlickcity k !! klau ade ape2 anta la kt CHUP i k..erm klau singah blog i jangan lupe folow thanzz u all muahhxx

I made this widget at MyFlashFetish.com.

anniversary "dear"

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, 8 December 2011

sEbALiK aKu hApPy aKu mEnAnGiS??

              mule2 knal aku la dunia dan akhirat....tapi skrang????mcm2 yg kau jnji untok aku...
tapi ape yg aku lalui skarang hanya tiap kali menangis...kau sangup buat aku menangis sbub kau...
kau x paham perasaan aku...yg kau tau ckp aku buat trok...aku xpaham ape sbnar nye yg kau nk aku buat lgi untok kau...???1 bukti aku bgi kt ko yg aku sayang kau sangat2 lbih dari sgale2nye...
ape lgi yg kau nk aku korban kn lgi untok kau???ade x kau tnye knape aku jdi mcm ni????ye aku tau aku pnah curang ngn ko...tapi sumpah aku xde prasaan ngn mane2 jantan pon...aku wat sume kenape???ade kau tau????yg kau buat xde sebab aku ade wat salah pe ngn ko???smpai sume nye ko nk sorok kt aku...
aku ni da cukup sabar...start kau blaja lgi la....LANGSONG XDE MSE NGN AKU MSJ PON X COL PON X...alasan kau????kau sebok...aku cube pertikai kan...pas 2 ko ckp mtk maaf bub kau xde mse untok aku...klau kau rse kau x perlu aku kau lepas kn aku...jangan buat aku mcm ni!!!!kau cuti sem????ade adee mse untok kawn 2 kau ade la...mse untok aku lansong xde....kenapa ni yg aku dapat ckunk dari kau???
aku da x sangop kau wat aku mcm ni!!!!aku memang trasa sangat ngn kau sbub aku sakit kt sini kau buat x tau...kot la kau nk kol ke msj ke...tnye sal aku...tidak!!!!...lansung x...pas 2 mara2 tingi sore ngn aku unkit sume yg aku wat hal....da la kau rse ckunk ni kau pon da busy...xde mase...KAU BUAT LA HAL KAU LUPE KN LAH AKU.....

No comments:

Post a Comment